Zomerfeest

Helaas kan het Zomerfeest van de Geerstraatbuurt niet doorgaan door de regels van het RIVM. Toch willen wij het eerste weekend van juli niet helemaal onopgemerkt voorbij laten gaan. We hebben gezien dat er binnen de regels toch wel iets mogelijk is. Vandaar dat we zaterdag 4 juli toch gaan feesten!

* Sander Uenk zal op Facebook speciaal voor de Geerstraatbuurt plaatjes draaien van 21.00 tot 22.00 uur. Gewoon op dat tijdstip naar de Facebookpagina van Zomerfeest Geerstraat gaan en je kunt gezellig chatten met alle buren.

* We gaan massaal barbecueën op zaterdag 4 juli. Tussen 16.00 en 19.00 uur kan iedereen in de feestwei vleespakketten voor de BBQ ophalen die van te voren zijn besteld. Deze vleespakketten kun je thuis gebruiken om een BBQ-feest te organiseren tot 30 personen. Op die manier zijn we met elkaar op hetzelfde moment het zelfde aan het doen en dat schept toch een band. Als je dan een foto stuurt naar geerstraat@zonnet.nl van je eigen BBQ, kun je nog kans maken op een mooi BBQ-pakket van slagerij Kroon voor 10 personen. De vleespakketten zijn in samenwerking met slagerij Kroon samengesteld en kosten € 6,- per persoon. In het pakket zitten: 2 satéstokjes, shaslick, karbonade, BBQ worst, hamburger.

De pakketten kun je bestellen tot 1 juli door een mail te sturen naar geerstraat@zonnet.nl . Zodra we de bestelling ontvangen hebben, krijg je een overschrijfverzoek van ons. Zodra het geld binnen is, zetten we je bestelling door naar slagerij Kroon en kun je zaterdag 4 juli door onze speciale drive thru om je pakket(ten) in ontvangst te nemen.
We hopen dat veel mensen in de buurt meedoen met onze bbq-actie zodat we ons weer verbonden voelen met elkaar en er samen een mooie feestje van kunnen maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *