Nieuws

Corona en de Geerstraat
Door de corona liggen onze activiteiten al een tijd stil. In september hoopten we dat er langzaam weer wat clubs konden beginnen en we activiteiten voor bv de jeugd van de basisschool weer op konden starten. Helaas is na de laatste persconferenties gebleken dat dit nog niet mogelijk is. Een aantal clubs van de Geerstraat zijn wel op creatieve manieren en met handhaving van de regels aan het kijken hoe ze hun activiteiten door kunnen laten gaan.

Halloween disco
Aankomende vrijdag 23 oktober stond de Halloween disco voor de basisschool jeugd weer gepland. Wij vinden dit echter niet verstandig om door te laten gaan dus hebben helaas moeten besluiten om deze af te lasten.

Donateursgelden
Normaal werden tijdens het inleveren/ophalen van pleinmarkt spullen ook de vrijwillige donateurs bijdragen afgehandeld. Dit jaar kon dat niet doorgaan. Wellicht heeft u wel ons facebook bericht gezien waar u via een tikkie een bijdrage kunt doen. U kunt ook uw vrijwillige bijdrage overmaken op IBAN NL18RABO0364426500 ten name van Stichting Buurtraad Geerstraat. Wij willen de jaarlijkse vrijwillige bijdrage voortaan zo veel mogelijk via automatische incasso doen. U kunt via uw bank instellen dat de vrijwillige bijdrage elk jaar in september automatisch wordt afgeschreven.

Rabo ClubSupport
Heeft u al gestemd? Als u een rekening heeft bij de Rabobank kunt u de Geerstraat steunen door uw stem op ons uit te brengen. Via de rabo bankieren app of via de website kunt u stemmen. U kunt nog stemmen tot 26 okober. U kunt ons vinden onder Stichting Buurtraad Geerstraat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *